lauantai 28. kesäkuuta 2008

Uusi tukka - uusi minä?

Pakko tunnustaa, että edellisestä kampaamokäynnistä on jo yli puoli vuotta. Pitkän aikaa hiuksissani on ollut sama tyyli: poninhäntä tai siitä kiepsautettu nopea nuttura, se kun on ollut kaikista lapsiystävällisin vaihtoehto. Pienet kädet kun niin mieluusti ottavat otteen hiuksista, varsinkin kun ne ovat vapaana.

Nyt kuitenkin tekisi mieli uudistua. Mutta miten? Olen useasti saanut pettyä uuteen leikkaukseeni koska omistan luonnonkiharan pehkon joka ei sitten ole näyttänytkään valmiina siltä miltä halusin, tai sitten se on ollut täysin hallitsematon kun itse olen sille yrittänyt tehdä jotain. Eihän suoristusrautaakaan ihan joka päivä viitsi käyttää kun hiukset ovat jo luonnostaan kuivat hamput.

Tässä joitakin malleja joita olen surffaillessa tallentanut koneelle joita voisin kokeilla omaankin päähäni.


4 kommenttia:

christina kirjoitti...

Kaksi ensimmäistä (Nicolen ja Charlizen) hiusmallia on kyllä todella kivat. :) Nicolen tyylinen leikkaus voisi kenties sopiakin mainiosti luonnonkiharaan tukkaan.

melina kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi. Kiva kun muitakin kolmekymppisiä kertoo tyylistään!

Turkoosi kirjoitti...

Christina - Olen samoilla linjoilla, ehkä päädyn jompaankumpaan noista, mutta ehkä en malta lyhentää hiuksiani ihan noin "lyhyiksi" kuitenkaan

Melina - Kiitos :)

Salla kirjoitti...

Vitsit, kun itsekin joskus uskaltautuisi pätkäisemään hiuksensa. Tosin luulempa, että mulle ei kovin lyhyet hiukset sovi.. eikä kyllä liian pitkätkään :D