perjantai 27. kesäkuuta 2008

Vaatekaapin siivousta

Olen jo kauan suunnitellut siivoavani vaatekaappia, lajittelevani tavarat kirppari- vaatekeräys- ja säilytetetään -kasoihin mutta se on vain jäänyt. Tänään sen ajattelin tehdä - tai ainakin aloittaa. Vaatekaapissani nimittäin ei tällä hetkellä ole mitään logiikkaa - kun yritän etsiä jotain, siihen kuluu aivan turhan paljon aikaa ja tavallisesti ylimääräiset jäävät kaapin ulkopuolelle lojumaan määrittämättmäksi ajaksi (hyi minua).

Isoin ongelma taitaa olla vaatteiden paljous. Tai sitten kaappitilan vähyys. Mieheni sanoisi että tuo ensimmäinen, itse taivun jälkimmäiseen. Joka tapauksessa löytyy sieltä paljon turhaakin jonka aion kiikuttaa kirpputorille tai laittaa huuto.nettiin myyntiin.

Hyviä vaatekaapin järjestelyvinkkejä kaipaisinkin - miten te järjestätte vaatekaappinne?

Lopuksi päivän asu - Nanson mustavalkoinen kietaisumekko.


2 kommenttia:

christina kirjoitti...

Onpa kiva tuo nanson mekko :)

Jadelia kirjoitti...

Säilytän/lajittelen niin, että silitän kauden käytössä olevat vaatteet kaappiin henkareille. On helppo ottaa siitä sitten valmiiksi silitettynä käyttöön. Kaapin hyllytiloja käytän housuille ja harvemmin käytettäville vaatteille. Haluisin oikeastaan vain henkaritilaa vaatteille. Silloin tulis käytettyäkin eri vaatteita useammin, kun ne näkee heti yhdellä silmäyksellä. Hyllysäilytyksessä ne hukkuvat toistensa taakse, eikä "muista" omistavansa jotain kivaa vaatetta.

Suosittelen muuten pyörillä seisovan vaatetangon hankkimista (ikeasta löytyy), jos henkarisäilyttämisestä tykkää. Itelleni sellainen ei vaan mahdu huoneeseen.